Prémiové fototapety na vlise 350g/m2 - nekompromisná kvalita pre najnáročnejších

Prémiové fototapety na stenu: Najvyššia trieda pre Váš interiér

Radi by sme Vám predstavili náš nový rad prémiových fototapiet, ktoré nielenže zmenia Váš priestor, ale okamžite mu dodajú dotyk luxusu a elegancie. Tieto fototapety sú špičkové a prinášajú so sebou množstvo výnimočných vlastností, vďaka ktorým sú tou správnou voľbou do každého interiéru.

Mramorová koupelna

Perfektný vzhľad a kvalita

Naše prémiové fototapety na stenu majú výnimočnú hmotnosť 350 g/m2, čo znamená, že sú pevné a odolné. Vyrábajú sa pomocou najnovšej technológie permanentnej UV gélovej tlače, ktorá je certifikovaná ako šetrná k životnému prostrediu. Vďaka tejto technológii sú farby živé a trvalé, preto budú vyzerať ako nové aj po rokoch. Navyše vďaka štruktúrovanému povrchu, ktorý si môžete vybrať podľa svojho vkusu, vyzerajú na stene ako skutočný šperk.

Palmové listy v ložnici

Nadčasový dizajn pre všetky interiéry

Prémiové fototapety nie sú určené len pre domáce interiéry. Vďaka svojej univerzálnosti a luxusnému vzhľadu sú ideálne aj pre komerčné priestory, zasadacie miestnosti, hotelové foyer a mnohé ďalšie miesta. Naše prémiové fototapety vnášajú do každého priestoru ducha elegancie a pohodlia. Okrem toho vytvárajú vynikajúcu tepelnoizolačnú vrstvu, ktorá pomôže udržiavať optimálnu teplotu vo Vašom interiéri a zároveň umožňuje stenám dýchať, čo je veľmi dôležité pre zachovanie kvality stien.

Tropické listy za sedací soupravou

Voľba, ktorá vám umožní vyjadriť sa

Naše prémiové fototapety ponúkajú tri rôzne typy štruktúry povrchu materiálu: Brush, Linen a Fine, teda reliéf ťahov štetca, plátna alebo klasického známeho povrchu jemnej štruktúry, aký poznáte z oveľa drahších tapiet. Môžete si vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje Vašim preferenciám a štýlu Vášho interiéru. A ak si nie ste istí, ktorý povrch je pre vás ten pravý, ponúkame vám možnosť objednať si náš vzorkovník, ktorého cena Vám bude po zakúpení odpočítaná z hodnoty objednávky.

Struktura povrchů Prémiových fototapet

Teraz je ten správny čas na premenu vášho interiéru na priestor, ktorý zaujme a očarí každého návštevníka.  Naše prémiové fototapety Vám v tom pomôžu a prinesú vám kvalitu, dizajn a luxus, ktoré si zaslúžite a ktorý Vám garantujeme! Vyberte si najlepšie fototapety na trhu a urobte svoj priestor nezabudnuteľným.

Tlačiareň prémiových fototapietEco certfikát na materiál a farby